Bijzondere 9 jarige

De bijzondere 9 jarige

Kinderen gaan wanneer zij tussen de 8 en 10 jaar jong zijn een bijzondere fase in. De sociale en emotionele ontwikkeling is niet vanzelfsprekend. In deze fase komen ze hun emoties, zelfbeeld en hun identiteit tegen. Ze zijn op zoek naar erkenning, herkenning, zodat ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier.

Workshop voor ouders

Oók voor ouders is er een workshop wat aansluit bij hun kind in de deze bijzondere fase. Onderling worden de ervaringen gedeeld, krijgen ouders herkenning én een betere beeld wat past in deze fase. En uiteraard tools om met deze fase om te gaan.

De workshop is ook zeker voor leerkrachten of pm-ers die met kinderen in de deze bijzondere fase werken. De workshop is 1 dagdeel van ca 3 uur.

Workshop voor kinderen

In deze 4 weken workshop gaan de kinderen in deze fase op ontdekkingsreis. In een klein groepje zorg ik dat kinderen in deze ontdekkingsreis hun kwaliteiten gaan leren kennen en hoe zij met gevoelens en anderen om kunnen gaan. Elk workshop duurt 1,5 uur.  Het boek ‘Ik ben 9’ kan via mij besteld worden.

Contact

Wil je gebruik maken van mijn aanbod of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op!