Joëlle Sweet
Dansdocente in het onderwijs &
Psychomotorisch kindercoach

Thumbnail

Aanbod

 

Dansdocente in het onderwijs:

Kinderen ‘moeten’ meer bewegen.. dat kan! Op een leuke, speelse en creatieve manier raken ze in contact met bewegen op muziek, dansen!

In het onderwijs geef ik dansworkshops aan kinderen Kleuterdans, Streetdance en Musical/Showdance. Dit kan eenmalig zijn bijvoorbeeld wanneer de school een feestdag heeft.

Het meeste resultaat zullen de reeks lessen zijn. Herhaling en herkenning geeft het kind zelfvertrouwen in zijn of haar lijf door te dansen. Taaldans® en Rekendans® is hier een mooi voorbeeld van. Door middel van beweging, muziek en specifieke leermaterialen worden hun vaardigheden vergroot. Maar ook hun luisterhouding, houding en beweging, passieve en actieve woordenschat zal ontwikkelt worden. Bewegend Leren! Meer informatie klik hier.

Inval vakleerkracht in het Primaire Onderwijs

Als vakleerkracht en psychomotorisch kindercoach ben ik ook inzetbaar op basisscholen. Ik sta dan graag de gehele dag voor de klas met mijn themadagen. Groep 1 tm 3; Taaldans® en Rekendans®. Groep 4 tm 8; Wie ben ik, wat is mijn geluk.

 

Workshop voor groepsleerkrachten in het Primaire Onderwijs    

Voor wie in het onderwijs wil groeien met liefde en aandacht én inspiratie wil creëren voor jezelf en je klas. 

In mijn workshop laat ik zien hoe je op een andere, effectieve manier jezelf en je leerlingen kan ontwikkelen in basisvaardigheden en balans vindt en behoudt tussen hoofd en lijf. Hiermee versterk je je band met je leerlingen maar ook tussen de leerlingen onderling. Ze leren elkaar beter kennen, er ontstaat een gezonde groepsgroei en minder groepsdruk/prestatiedruk. Hierdoor ontstaat een positieve sfeer en leeromgeving. 

Deze workshop is bedoeld voor groepsleerkrachten PO in de groepen 1 t/m 8

Tijdens deze workshop kunnen er maximaal 12 groepsleerkrachten deelnemen. 

Een speellokaal met stoelen is gewenst voor deze workshop

Deelnemers hebben makkelijk zittende kleding aan. 

Wie ben ik en wat is mijn geluk.

Een ontdekkingsreis naar jezelf waar je jezelf tegenkomt, kwaliteiten vindt en benodigdheden ontvangt om bij jezelf te komen en je geluk te ervaren. Zelfbewustheid, zelfvertrouwen, persoonlijke groei, stijging van energie, dankbaarheid.

In deze workshop

Hebben we individuele opdrachten en groepsopdrachten. 

Wordt inzichtelijk waar je kwaliteiten en behoeftes liggen. 

Gaan we met spel en beweging jezelf en elkaar leren kennen en leren begrip te hebben. 

Trainen we ons brein om beter te concentreren én te leren d.m.v. brain-gym oefeningen.

Werken we aan vertrouwen en zelfvertrouwen.

 

Na deze workshop

Ken je jezelf en kun je je eigen kwaliteiten en behoeftes benoemen en inzetten. 

Kun je meer jezelf zijn in voor de klas, waardoor je meer verbinding zult hebben met je leerlingen.

 

Doordat je bewust vrede hebt met je eigen ik, blijf je authentiek en jezelf. 

 

Aan het einde van de workshop ontvang je een hand-out over de workshop met tips die je ook weer kan toepassen bij je eigen groep. 

Peuterdans geef ik bij kinderdagverblijven en peuterscholen. Het jonge kind leert zijn/haar lijf te ontdekken, bewegen op muziek en zich spelende wijs te ontwikkelen op de muziek. Hun fantasie wordt geprikkeld.

Voor elk kind en/of klas is er een dansworkshop. Alles is bespreekbaar om het op maat en naar wens te maken.

Tevens geef ik ook lessen in Jazzdance en Salsa. Voor bijzondere gelegenheden maak ik op maat dansvoorstellingen naar wens.

Choreografe:

Mocht u een choreografe nodig hebben voor bijvoorbeeld een musical-, schoolvoorstelling of een videoclip, dan wordt deze op maat gemaakt.

Kinderfeestje:

Weet u dit jaar niet wat u voor uw kind en de vriendjes en vriendinnetjes moet verzinnen? Met dé dansworkshop krijgt uw kind een onvergetelijke verjaardag. Diverse dansstijlen zijn mogelijk. Ook op thema en op maat. Dit uiteraard inclusief een optreden voor papa en mama! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje:

Is uw bedrijf ook toe aan een gezellig bedrijfsuitje? Met de Disco-dans of Salsa workshop gaan u en uw collega’s helemaal los op de dansvloer. Dit uiteraard inclusief een optreden voor de baas!

Bruiloft openingsdans:

Willen jullie je gasten op wel een hele leuke wijze verassen. In overleg en naar wens zal er een bruiloft openingsdans gemaakt worden waarin bruid en bruidegom zullen schitteren. Uiteraard als de bruid haar bruidegom of bruidegom zijn bruid wilt verassen met een act is dat natuurlijk ook mogelijk!

Neem vrijblijvend contact met mij op en vraag naar de prijzen op maat!

Copyright © Joëlle Sweet 2021