Ik bereik kinderen door verbinding met ze te maken.

Ik observeer ze, ik geef ze ruimte aan eigen creativiteit en ik luister naar hun behoefte. Veiligheid en vertrouwen staan centraal. Elke groei is uniek en maakt ruimte om te ontwikkelen.

Dans biedt kinderen ontspanning, doorzettingsvermogen, goede houding, creativiteit, lijf bewustheid en vooral veel plezier. Coaching geeft kinderen rust, balans en zelfvertrouwen. Elk kind in balans. Op maat verzorg ik diverse dansworkshops op scholen, bedrijven en particulieren.

Dans

Als dansdocente in het onderwijs richt ik mij op de motorische ontwikkeling van het kind. Daarnaast bewegen, zingen, spelen, ontdekken we de woordenschat en de rekenvaardigheden. In combinatie met muziek, klank, ritme en rijm leert het kind vanuit nature zonder de cognitieve en abstracte belasting

Onderwijs

Het onderwijs vraagt de afgelopen jaren veel van onze kinderen. Zeker op cognitief gebied. Hoge eisen, tijdsdruk én prestatiedruk waar kinderen bang zijn om te fouten te maken,minder nauwkeurig met aandacht aan het werk kunnen en zich gestresst voelen omdat er veel van hun verwacht wordt.

Kindercoach

Als Psychomotorisch Kindercoach begeleid ik kinderen met leer-en gedragsmoeilijkheden. Door middel van motorische oefeningen in zowel kleine als grove motoriek, het lijfbewustheid, ruimtelijke oriëntatie en om letterlijk in balans te zijn creëren we een gezonde ontwikkeling basis die essentieel is voor een goede lateralisatie. Lateralisatie is dat beide hersenhelften goed met elkaar kunnen samenwerken.

Inval vakleerkracht

Als dansdocente in het onderwijs en Psychomotorisch Kindercoach sta ik steeds vaker ook voor de klas. Ik ben een gehele dag voor de klas met mijn verzorgende programma’s.

Zo bied ik Taaldans® en Rekendans® voor de groepen 1 t/m 4. En krijgen de groepen 4 t/m 8 Geluksgroei.

Op maat

Op veel gebieden kan ik inspringen, denk aan kinderfeestjes, bedrijfsfeestjes en dans. Lees hier waar ik je nog meer bij kan helpen!

Geluksgroei

Geluksgroei is voor elk kind én leerkracht om het beste uit jezelf te halen. Basisvaardigheden die noodzakelijk zijn om te ontdekken wie je bent, om kan gaan met verschillende emoties en kan vertrouwen op je kwaliteiten.

Contact

Wil je gebruik maken van mijn aanbod of heb je een vraag? Neem dan gerust contact op!